zondag 24 mei 2009

Margriet Tuinbasisboek

Onmisbaar tuinboek van Margriet
Tuinieren is een gezonde en fijne manier om lekker buiten bezig te zijn. Met een goed plan en wat basiskennis is tuinieren nog leuker en geeft het resultaat meer voldoening. Of het nu gaat om aanleg en ontwerp van een tuin, balkon of dakterras, of om het onderhoud: in dit boek zijn de belangrijkste basiskennis en veel fijne kneepjes bij elkaar gebracht.Maak aan de hand van vragen je eigen trefwoordenlijstje dat houvast biedt. Zo verlies je bij alle keuze mogelijkheden nooit het overzicht en voorkom je impulsbeslissingen. Naast deze heldere aanpak bevat het boek overzichtelijke plantenlijstjes met informatie over onderhoud, kleur en hoogte van de plant.



Geweldig boek voor beginners en gevorderden. Prachtige foto's, duidelijke lijsten en veel tips. Of je nu een grote of een kleine tuin bezit (of alleen een balkon) dit boek geeft leesplezier en genot.
Een naslagwerk dat je als tuinier zeker vaak ter hand zal nemen. Voor lange winterse middagen als voorpret op betere tuintijden zeer geschikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten