dinsdag 20 oktober 2009

Marley and Me


Om alvast voorbereid te zijn op het ouderschap nemen Jennifer en John een golden retriever als huisdier. De hond blijkt geen idee te hebben van wat er van hem verwacht wordt en is een blok aan het been van het jonge paar.
Lief vond na Doubt te hebben gezien dat we wel toe waren aan een grappige film. Grrrrrrrr hoezo grappig, deze film is hartverscheurend. Is boeiend, is herkenbaar, is lief, is zoet, is op zijn tijd om te lachen maar is vooral veel huilen. Huilend zat ik op de bank te haken en film te kijken. Niet gewoon een traan of twee, nee gelijk met snot en geluid huilend. Vast geen mooi uitzicht voor lief, maar ja wie komt er dan ook met zo een ontroerende film aanzetten bij een vrouw van 40 die af en toe (best wel vaak) niet lekker in haar vel zit.
Deze film moet je gezien hebben als je honden, kinderen en menselijke relaties boeiend vind. Als je vind dat je toe bent aan ongegeneerd een potje emotionele uitbarsting. Kortom tijdens griep, menstruatie of ander ongemak op de bank dekentje over en zakdoeken bij de hand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten