vrijdag 28 augustus 2009

Grand café "De Twee Wezen"

Afgelopen zondag gingen lief en ik met goede vrienden uit eten bij de Twee Wezen in Hengelo (O). Prachtig weer om buiten te eten en een mooi plekje op het terras was ons toebedeeld. Het eten was heerlijk, veel keus op het menu met prachtige namen en goede uitleg. Voor ieders wat wils. http://www.detweewezen.nl/
Zal zeker nog eens hier terugkomen, al is het voor mij wel een beetje een te drukke zaak. Ik ben niet zo goed in massa recreatie.

Helaas werd het plezier gedeeltelijk overschaduwd door een groepje jonge mensen aan een naburige tafel. Jonge mensen die overduidelijk te veel hadden gedronken en wiens geluidsniveau steeds een stijgende lijn vertoonde. Al vaker heb ik me verbaast over de neiging van mensen tegenwoordig om zoveel lawaai te maken, zonder enige aanleiding wordt er geschreeuwd alsof men gehoorproblemen heeft. In de stad, in winkels, in het openbaar vervoer werkelijk overal praat men op harde toon.

Gelukkig lieten we onze avond er niet door verpesten. Een heerlijk maal en een goed gesprek moet lieve vrienden maakt alle andere bijzaken onbelangrijk toch.
Het eind van het etentje was hilarisch en genant tegelijk, bij het afreken bleek lief zijn pincode niet meer te weten en moesten de vrienden uiteindelijk het te betalen bedrag voorschieten. Gelukkig is het pincode probleem snel opgelost door lief en de bank, want nu de vakantie voor de deur staat is het toch wel makkelijk als we gebruik kunnen maken van de credit card.

1 opmerking:

  1. Zijn pincode vergeten :-) de eerste tekenen van ouderdom :-)
    en dat schreeuwen....ach ja het is hier achter het huis al zo gewoon dat we er niet eens meer van opkijken!

    BeantwoordenVerwijderen